FÖLDRAJZ / Távol-Kelet kategória termékei
Hatszázharmincegy nap Burmában

, : Hatszázharmincegy nap Burmában

Fordító:

Kiadás:

Bratislava, 1969

Kategóriák:

Távol-Kelet Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

166 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A szerzők a burmai kormány és a csehszlovák művelődésügyi minisztérium ösztöndíjasaiként tanulni mentek Burmába. Hatszázharmincegy napot töltöttek ott mint a rangooni egyetem hallgatói. Ez alatt az idő alatt nemcsak nyelvtudásukat tökéletesítették és tanulmányaikat folytatták, hanem igyekeztek megismerni az országot és népét. A szünidőben néhány hosszabb utazást tettek, jártak Shanban, Kachinban és az ország déli részén, Tenasserimben, megcsodálták Burma páratlan építészeti emlékeit, tanulmányozták a burmai kultúra múltját és jelenét. Hazatérve papírra vetették új ismereteiket, élményeiket, tapasztalataikat. Így látott napvilágot ez a kis könyv, amely közelebbről megismerteti az olvasóval Burmát, a "pagodák országát"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!