FÖLDRAJZ / Távol-Kelet kategória termékei
Mongol-kínai jóskönyv

Mongol-kínai jóskönyv

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Petit Print Kft.

Kategóriák:

Távol-Kelet Buddhizmus és keleti vallások Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963812069x

tartalom:

˝A Mongol-Kínai Jóskönyv első magyarországi kiadása, melyet most az Olvasó szeretetébe ajánlunk, a hazánkban már ismert Változások Könyvének ősi, mongol értelmezése. Az értékes mű eredetije egy kolostorban vészelte át az évezredek történelmi eseményeit, a nagy könyvégetéseket és az utóbbi évszázadok filozófiai spekulációit. A könyvben található jóseljárás az ázsiai rendek papi beavatásának anyaga. Rendszere a mongol teremtéstan és asztrológia tanításain alapszik. A jóslatok szövegei előzetes tanulmányok nélkül is világos útmutatást adnak annak, aki kellő hittel és bátorsággal szembenéz a válaszokkal. Amennyiben segítséget vársz a Könyvtől, meg kell barátkoznod az ázsiai tanítások egyik alapvető tételével: minden problémánk belőlünk fakad. Minden sérelem és gond egy korábban elkövetett hiba következménye, ezért a bajok miatt sem a körülményeket, sem másokat nem okolhatsz. Ez a törvény szigorú, és nagy bátorságot kíván tőled, ha hajlandó vagy elindulni azon az úton, amelyen felfedezheted hiányosságaidat és korlátaidat.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!