FÖLDRAJZ / Távol-Kelet kategória termékei
Száműzetésben - szabadon

: Száműzetésben - szabadon

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Írás Kiadó

Kategóriák:

Távol-Kelet Életrajz Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

290 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963041953

tartalom:

Ez az elbűvölő, szórakoztató és bölcs könyv a világ egyik legismertebb, ugyanakkor legtitokzatosabb emberének önéletrajza. Tibet vallási vezetője, "istenkirálya", az "élő buddha" színes, szellemes, művelt ember, aki istenné válása ellenére megmaradt a tibeti parasztember fiának, akinek született. Mit érez a dalai láma a moszkvai Kremlbe látogatva Lenin dolgozószobájában, miről beszélget Václav Havellal, hogyan szervezi titkos diplomáciáját a nagyhatalmakkal Tibet függetlenségéért, mit gondol szexualitásról, gyógyászatról, természetről, az ember jövőjéről? Külön fejezet szól a buddhista mágiáról és misztikáról, amelyről még soha ilyen hiteles forrásból nem tájékozódhatott a nyugati világ. Ebben a könyvben végre találkozik a legkitartóbban fürkészett keleti látásmód, a buddhista gondolkodás és az európai szellemiség. És mindez egy bestsellerben. A könyv 1990 végén jelent meg angolul, azóta húsz nyelven lett világsiker.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!