TÖRTÉNELEM / Technikatörténet kategória termékei
A Telefongyár története 1876-1976.

, : A Telefongyár története 1876-1976.

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Telefongyár

Kategóriák:

Technikatörténet Ipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

299 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A Telefongyár megalapításának századik évfordulóján örömmel élek a lehetőséggel, hogy vállalatunk múltjáról, jelenéről és jövőjéről szólhatok, s megtisztelő feladatnak tekintem, hogy a jubileumi kiadvány bevezető soraiban is közsönthetem a szép ünnep mai részeseit. A százéves múlt örököseit: a Telefongyár közel hétezres kollektíváját, valamennyi dolgozóját, régieket és újakat, mindenkit, aki gyárunk jelenében a sokat ígérő jövőért munkálkodik. Hasznos szokás, hogy jelentős évfordulókon, ünnepi alkalmakkor a visszatekintés, a megemlékezés mellett a megtett út eredményeit is számba vesszük, mérleget készítünk, hogy a következő időszakot, az ünnepeket követő hétköznapokat már az összegyűlt tapasztalatok birtokában kezdhessük el."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!