TÖRTÉNELEM / Technikatörténet kategória termékei
Diadalmas műrost

: Diadalmas műrost

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Centrum Kiadóvállalat Rt.

Kategóriák:

Technikatörténet Ipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

135 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Ahogy a történelem folyamán nem egyszer adott lökést a világpolitika fejlődésének valamely technikai találmány, ugyan úgy hoztak létre világpolitikai események nagy kihatású technikai találmányokat, vagy annyira tökéletesítették azokat, hogy még a történelem menetére is visszaható erőt tudtak magukból kisugározni. Ilyen viszonyban áll a történelemmel a műrost is, amelynek világpolitikai jelentőségét ez a könyv ismerteti elsőízben. Emellett - a regényes korrajz eszközeivel - részletesen tárgyalja a műrost feltalálásának és fejlődésének történetét azzal az izgalmas történeti háttérrel, amelyből a fejlődés rövid útja elindult. Ez az út - bár rövid volt - nem volt zavartalan, sok fáradság, csalódás és harc kísérte, amíg a műrost forradalma meg valósulhatott, amíg a feltalálásban élenjáró nemzetekkel - Németországgal, Itáliával és Japánnal - a tengely államai hozzájuthattak ahhoz a rostféleséghez, amely a tengerentúli természetes fonalrostok kiesése következtében fellépett kínzó ruházkodási és ipari gondjaikat megszüntette.˝

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!