TÖRTÉNELEM / Technikatörténet kategória termékei
Út a végtelenbe

: Út a végtelenbe

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Technikatörténet Űrhajózás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

172 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Utazás a holdba - a csillagokig - a végtelenbe... Régi vágya ez az emberiségnek. Kezdetben álom volt csupán. A természettudományok, a technika fejlődésével mindinkább megvalósítható célkitűzés ma már a közeljövő kecsegtető kilátása. Erről az útról számol be a könyv, amely nem fantasztikus kalandregény, hanem egy izgalmas, érdekes tudományág fejlődésének és problémáinak érdekes, tényhű ismertetése. Olvasásához nem kell előképzettség. Mindenki, aki érdeklődik a rakétatechnika eddigi eredményei és kilátásai, az űrhajózás lehetőségei és várható nehézségei iránt, bizonyára szívesen fogadja majd, mert nem csupán ismerteti az eddigi eredményeket, hanem kulcsot ad a tudomány e téren elért legújabb vívmányainak - az első mesterséges holdak és a jövőbeni újabb eredmények jelentőségének helyes értékeléséhez."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!