FÖLDRAJZ / Térkép, atlasz kategória termékei
Történelmi világatlasz

Történelmi világatlasz

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Kartográfiai Vállalat

Kategóriák:

Térkép, atlasz Egyetemes történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

237 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963351696x

tartalom:

"A készítők fő célja az volt, hogy olyan művet alkossanak, amely újszerű tartalmával, megfelelően választott időmetszeteivel, szemléletes ábrázolási módszereivel hiteles képet ad a történelmi eseményekről és elsősorban ezek összefüggéseinek felismerésére irányítja a figyelmet. A 136 színes térképes oldalt tartalmazó atlasz 428 különböző térképen mutatja be azt a hosszú történelmi utat, amelyet az emberiség a régészek által legősibbnek tartott telephelyeitől kiindulóan napjainkig megtett. Virágzó birodalmak születése és összeomlása, pusztulást okozó háborúk kitörése és az alkotó munkát biztosító békésebb korszakok változásai képezik az emberi társadalom fejlődési folyamatát. E politikai eseményeken kívül a térképek bőséges terjedelemben foglalkoznak az egyes társadalmi korszakok gazdasági és kulturális tevékenységével, valamint azok szellemi kisugárzásával."

leírás:

A könyv mérete: 25 × 35 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!