ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Akar-e fenomÉN lenni? Az extraszenzorikus képességek fejlesztésének és a bioenergia felhasználásának ősi módszerei

: Akar-e fenomÉN lenni? Az extraszenzorikus képességek fejlesztésének és a bioenergia felhasználásának ősi módszerei

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Szépíró Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

153 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637916016

tartalom:

˝Az őskortól napjainkig foglalkoztatja az emberiséget egyes embertársai ˝természetfeletti˝ képessége. Javasemberek, varázslók, próféták misztikus ködbe burkolva végezték gyógyító munkájukat. A testi és lelki erők ingadozása, időnkénti túlsúlyba jutása határozza meg az ember egészségi állapotát. Tehát: az egészség nem csupán velünk született ajándék, hanem küzdeni is kell érte nap mint nap. Mint ahogy a természetben, úgy az emberi szervezetben is állandó harc folyik az energiák birtoklásáért. Jézus Krisztus kézrátétellel, Buddha a testrészekre gyakorolt nyomással gyógyított. Valóban ˝Istenek˝ voltak? A választ a Biblia adja meg: ˝Az Isten benned van˝ (Jelenések könyve). Ez a könyv eligazítással és tanáccsal szolgál, hogyan használhatjuk fel rejtett energiánk tartalékait. Ezeket az eljárásokat bárki elsajátíthatja, aki időt szán extraszenzorikus képességeinek fejlesztésére, bioenergiájának mozgósítására és annak felhasználását - az énismeret magaslatán -, művészi szintre szeretné emelni. Kérdés pusztán az: akar-e FENOMÉN lenni?˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!