ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
A gyógyító bioenergia titkai. A volgai bulgárok fantasztikus gyógyító módszerei

: A gyógyító bioenergia titkai. A volgai bulgárok fantasztikus gyógyító módszerei

Kiadás:

Szeged, 2001

Kiadó:

LAZI Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

261 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639227781

tartalom:

˝A szervezet egyensúlyának felbomlása betegségekhez vezet, melyeket általában gyógyszerekkel kezelnek, ezzel növelve a szervezet, a szív, az érrendszer, a kiválasztó rendszer megterhelését. E könyv, reméljük, segít a gyógyítás meghatározásakor lerövidíteni, egyes esetekben kikerülni a gyógyszeres terápiát. A szerző, az ismert természetgyógyász, apránként gyűjtötte össze az információkat a bulgárok (ún. volgai bolgárok) gyógyítási gyakorlatáról, melynek hatékonyságát saját munkájában is sikerrel bizonyította. Megtanult hatni az emberekre a bulgár gyógyítók módszerével, aminek lényege az embernek emberre irányuló energiahatásában áll, a kéz érintésével és érintése nélkül. A könyv ennek a gyógymódnak alapszintű leírása, beavat a bioenergia-hatás titkába, a komplex gyógyításba, bemutatja a gyógyfüvek hatását és a speciális légzéstechnikát. A mű részletesen kitér az energiahatás gyakorlati alkalmazására a különböző betegségek gyógyításánál, végighaladva a leggyakoribb betegségeken. A gyógyszerek nélküli gyógyítás - immár nem álom többé.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!