ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
A gyógyító hang. Az emberi hang gyógyító erejének felhasználása

: A gyógyító hang. Az emberi hang gyógyító erejének felhasználása

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

BioTer Bt.

Kategóriák:

Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

227 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632100174

tartalom:

˝Évezredek óta az emberi hang nyugtató gyógyító és inspiráló ereje tudott és elismert volt a világ valamennyi kultúrájában. Anyák ösztönösen altatódallal nyugtatták kisbabáikat, az ének szerzetesek meditációjának tartozéka volt, az emberek dallal kötődtek egymáshoz és a föld ritmusához munka közbeni éneklésükkel. Manapság elvesztettük a kapcsolatot ezzel az egyedülálló emberi képességgel. A GYÓGYÍTÓ HANG írója, Shirlie Roden, aki énekesnő és terapeuta, rávezet, miként fedezhetjük fel ismét hangunk erejét, gyógyíthatjuk saját magunkat és a környezetünkben lévők életét. Ez a könyv közérthető, gyakorlati módszerekkel vezet rá, hogyan fejleszthetjük és hasznosíthatjuk egyénileg saját hangunkat: segítséget és tanácsot nyújt az érzelmi blokádok felszámolásához; feltárja, felszínre hozza gyógyító egyedi potenciálunkat és hozzásegít, hogy felfedezhessük hangunk sajátos varázsát.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!