ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
A tantrikus légzés titkos ereje

: A tantrikus légzés titkos ereje

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Antimon Stúdió

Kategóriák:

Természetgyógyászat Buddhizmus és keleti vallások Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

76 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A tantrikus légzés titkos ereje" című könyv a váltott orrlukú légzés mágikus folyamatával foglalkozik, melyet az ősi indiai kultúra már régen felfedezett, de a titkos tudást csak beavatott tanítványok sajátíthatták el. A könyv ismertetést ad a légzéshez kapcsolódó filozófiai háttérről, a légzés elmére és érzelmekre gyakorolt hatásairól a "Síva-svarodaya" hiteles szanszkrit szövegei nyomán. Gyakorlati útmutatásai révén segítségünkre lehet abban, hogy a kétféle eredetű légzés (jobb és bal orrnyílásból származó) szabályozásával érzelmi és fizikai kiegyensúlyozottságra tegyünk szert. Az utolsó fejezet olyan tantrikus és jóga meditációs technikákkal foglalkozik, amely az egészség, a nyugodt elme megőrzésének és az érzelmek kontrollálásának egyik leghatásosabb módszere.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!