ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
A XXI. század gyógyászata. Túl kell lépnünk a test és a lélek két, elkülönült dimenzióján, és fel kell használnunk tudatunk óriási szellemi hatalmát

: A XXI. század gyógyászata. Túl kell lépnünk a test és a lélek két, elkülönült dimenzióján, és fel kell használnunk tudatunk óriási szellemi hatalmát

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Új korszak

Terjedelem:

232 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637755594

tartalom:

"Keith Mason nagysikerű könyve új megközelítésmódot kínál az idült és heveny betegségek diagnosztizálásához, kezeléséhez és hatékony gyógyításához. Részletes elemzéseket olvashatunk a testünket átszövő energiamezők egészségre gyakorolt hatásáról és a betegségre való hajlamunk okairól. A XXI. század gyógyászatában kitüntetett helyet foglal el tudatunk, amely kiemelkedő szerepet játszik egészségünk fenntartásában és betegségeink leküzdésében. A könyv részletesen ismerteti a különböző alternatív gyógymódok hatásmechanizmusát és felhasználási lehetőségeiket. A XXI. század gyógyászata már egy új, orvosbiológiai modellt használ, és ennek segítségével betekintést nyerhetünk saját testi, szellemi, érzelmi és tudatos énünk mélységeibe."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!