ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Betegségeink jelei. (Távol-keleti diagnosztika)

: Betegségeink jelei. (Távol-keleti diagnosztika)

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Westinvest Kft.

Kategóriák:

Természetgyógyászat Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637609091

tartalom:

"A kutat idejében kell megásni, nem pedig akkor kezdeni az ásást, amikor már ránk tör a szomjúhodás" - tartja az ősi kínai bölcselet. Ez a gondos bajmegelőző szemlélet uralja a távol-keleti orvoslást is. Az ottani gyógyítók ösztönösen megérezték, hogy ezerszerte könnyebb az emberi harmónia megbomlását egy-egy aprócska jel megjelenésekor helyreállítanunk, mint amikor már romokban hever egészségünk képzeletbeli épülete. Hosszú évezredek különleges finomsággal kivitelezett megfigyelései eredményezték azt, hogy a kínai gyógyítók a bátortalanul, vagy alattomosan kibontakozó betegség leghátsó gondolatait is képesek voltak modern műszerek nélkül, csupán érzékszerveikre hagyatkozva felfedni. "A rossz orvos a kitört betegséget gyógyítja; a közepes orvos a kezdődő betegséget gyógyítja; a legjobb orvos nem engedi kitörni a betegséget" - tartja a kínai orvoslás régi alaptörvénye. Ehhez, a legmodernebb időben is példamutató betegség-megelőző szemlélethez nyújt segítséget ez a könyv, amely nemcsak orvosok, egészségügyi dolgozók, természetgyógyászok számára ad hasznos ismereteket, hanem minden embertársunknak érdekes és tanulságos olvasmányként szolgál: hozzásegítve minket az "igazi betegség" megelőzéséhez, korai felfedezéséhez, egészségünk, testi-lelki harmóniánk gyors helyreállításához."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!