ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Csakra talpmasszázs. Lazítás reflexológiával. A láb energiaközpontjainak aktivizálása a meridiánok segítségével

: Csakra talpmasszázs. Lazítás reflexológiával. A láb energiaközpontjainak aktivizálása a meridiánok segítségével

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

108 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635281730

tartalom:

˝A csakra az ősi hindu bölcselet szerint az életenergiák forrását jelenti, rejtett energiaközpontokat, amelyek az energiarezgéseket "ezüst fonálon" kötik össze az anyagi testtel. Általuk pedig eljuthatunk olyan világokba, ahol tér és idő már érvényét veszti. A reflexológia, mint ismert alternatív terápia, nemcsak a test gyógyulását célozza, hanem bepillantást nyújt a lélek mélységeibe is. A betegség ugyanis mindig valamilyen lelki diszharmónia testi megnyilvánulása, ami a finomszövetek területén megfogható. Ehhez a területhez juthatunk el a hét csakrán át. A lábunk - talpunk és lábfejünk - csatorna a test különböző szervei és az energiaközpontok között, valójában pedig testi és lelki létünk hű tükre. A talpreflexológia segítségével hozzáférhetünk mind a testi, mind a szellemi területhez. A reflexzónák masszírozásával elsajátíthatjuk a csakra-energiák fölpezsdítésének tudományát. Ideális módszer a bajok megelőzésére, de hatásos gyógymód különösen pszicho-szomatikus és krónikussá vált betegségeknél, ahol a hagyományos orvostudomány csődöt mond. A masszázson kívül foglalkozunk a kövek, a színek, az illatok és a hangok gyógyító erejével is. Végül, de nem utolsó sorban: ez a gyógymód nélkülözi a kellemetlen mellékhatásokat, mert a test maga orvosolja önmagát a lehető legtermészetesebb módon.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!