ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Dobd el a szemüveged!

: Dobd el a szemüveged!

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Metrum

Kategóriák:

Természetgyógyászat Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

151 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Dr. Batest széles körű kutatásai arra juttatták, hogy minden szemhiba idegi megterhelés következménye. Ez izomfeszüléshez vezet, amely azután a szemgolyó alakváltozását és olyan tüneteket okoz, amelyek szembetegségre utalnak... ...erre az ijesztő állapotra még mindig csak egyetlen megoldást kínálnak, nevezetesen, hogy az ilyen szemet szemüveggel látják el... ...A sok szemüveg közül azonban egyetlen sem szünteti meg a szem megerőltetésének okát..." A rövidlátás, a távollátás, az öregségi látás, a kancsalság és az aszitgmatizmus leküzdhető - nincs szükség szemüvegre!...A gyermekkori látászavarok is megelőzhetők! Könyvünk olyan bevált amerikai módszert mutat be, amellyel a szem legkülönbözőbb működési hibáit - kizárólag fizikai és szellemi gyakorlatok alkalmazásával - megjavíthatjuk, és visszaállíthatjuk a természetes látást. A görcsös lelkiállapot oldásával "mellesleg" eltűnik a migrén, az alvászavar és az idekimerültség. Ne felejtsük el ugyanis: a látás szellemi folyamat - szellemi egészségünk tükörképe. ...Ha mankóval tudnánk csak járni, ugye mindent megtennének azért, hogy újra saját lábukra állhassanak? ...A szemük talán kevésbé fontos, hogy gyógyulás helyett beérik két üveglencsével?!... Minden szervünkben benne rejlik a gyógyulás képessége - bízzanak a természetben - a szemük sem kivétel! Gondolkodjanak e könyvvel szemüveges rokonaira, barátaikra. Együtt könnyebb!... Meg kell tanulnunk újra látni! Hölgyeim, Uraim! Elő a gyakorlatokkal - félre a szemüveggel!

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!