SPORT ÉS PASSZIÓ / Életmód kategória termékei
Egészséget (is) akarok! Magam tesztelem magam

: Egészséget (is) akarok! Magam tesztelem magam

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Hunga-Print Nyomda és Kiadó

Kategóriák:

Életmód Természetgyógyászat Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

42 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963745814x

tartalom:

˝Hogy van? - Erre a kérdésre néha nehéz lenne komolyan válaszolni. Nemcsak azért, mert órákat beszélhetnénk róla, az egészségünkről, a lelkiállapotunkról, hanem azért is, mert sokszor magunk sem vagyunk tisztában vele teljesen. Ez a kis könyv épp ahhoz nyújt segítséget, hogy mindenki megismerje, értékelje önmagát és saját egészségét. Nyolc tesztet kínál ehhez a következő kérdéskörökben: 1.Közérzetem, fizikai állapotom, adottságaim - 2.Táplálkozás, élvezeti szerek fogyasztása - 3.Harmóniában önmagammal - 4.Harmóniában a környezetemmel - 1.Stresszként megélt hatások - 2.Stressz ellen védő magatartás - 3.Stressz ellen védő technikák - 5.Energiaforrásaim - Ez a holisztikus, azaz a teljes egész felől közelítő teszt "letapogatja" testünk és lelkünk jelzéseit, hallhatóvá teszi szótlan panaszát. Elmondja, ha teljesen őszinték vagyunk önmagunkhoz, mit nem teszünk jól, mivel ártunk egészségünknek. Segít abban, hogy örülni tudjunk az életünknek.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!