ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Gyógyítás kozmikus szimbólumokkal

: Gyógyítás kozmikus szimbólumokkal

Kiadás:

Darmstadt, 2005

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Természetgyógyászat Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

283 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963956950X

tartalom:

"Az emberek időtlen idők óta intuitív módon tudják, hogy bizonyos jeleket, formákat, színeket és szimbólumokat viselve képessé válnak a világegyetem információinak és rendező elvének befogadására, a pozitív energiák működtetésére. A szerző könyvében bemutatja a kozmikus információkra épülő, komplex gyógyító rendszerét, majd komoly megalapozottsággal és számos példával illusztrálva magyarázza el, hogy hol és milyen célból viseljük, használjuk ezeket a szimbólumokat. A rendszer ismeretével a módszer könnyen alkalmazható, ellenőrizhető, mellékhatásokat nem okoz. A természet és az ember nem tekinthető különálló részként, hiszen az Univerzummal együtt egységes egészet alkot. A kozmikus szimbólumok használata holisztikusan fejti ki hatását, megteremtve a tökéletes rend és teljes harmónia állapotát. Aki inkább tud, mint hisz, aki gyógyítóként új utakat keres, hogy a gyógyulni vágyóknak még teljesebb segítséget nyújthasson, annak nélkülözhetetlen útmutatással szolgál ez a mű. Dr. Diethard Stelzl HUNA-oktató, REIKI-mester és lélekgyógyász. Évek óta foglalkozik alternatív gyógyászattal, a fénnyel és a színekkel, biorezonanciás módszerekkel, szakrális geometriával, energiamunkával és információs gyógyászattal. Rendszeresen tart előadásokat és szemináriumokat szerte a világon."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!