ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Kiegészítő (komplementer) gyógymódok

: Kiegészítő (komplementer) gyógymódok

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Golden Book Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638232382

tartalom:

"Jelen könyv a hazai irodalomban teljesen egyedülálló. 30 valós esetismertetés kapcsán áttekintést kapunk arról, hogy az adott panasszal rendelkező páciensről a hat különböző gyógymódhoz (akupunktúra, chiropraktika, homeopathia, fitoterápia, osteopathia-naturopathia, általános orvostan- nyugati medicina) tartozó szakember milyen diagnózist állítana fel, és hogyan kezelné őket, például allergia, szénanátha, megfázás, arcüreggyulladás, vérszegénység, székrekedés, cukorbaj, elhízás, gyomorfekély, hátfájás, reuma, ekcéma, migrén, isiász, depresszió, álmatlanság esetében. A fejezetek végén részletes összehasonlító táblázatok adnak áttekintést a témakörökhöz tartozó betegségekről, s ezekből kiderül, hogy az egyes gyógymódok milyen panaszok kezelésére alkalmasak. E könyv (mely angol és német nyelvterületen óriási sikert aratott) elfogulatlanul tárgyalja a nyugati medicinát és a kiegészítő (komplementer) terápiákat, szélesítve az Ön látásmódját. Ez a könyv lehetőséget nyújt arra, hogy a szakemberek s az orvosok több, objektív ismerettel rendelkezzenek más gyógymódokról (azok hatásáról és hatástalanságáról egyaránt), a betegek pedig segítséget kaphatnak annak eldöntéséhez, hogy panaszukkal hová forduljanak, milyen kezelési módot válasszanak. A praktikus felépítésű, kitűnően fordított könyvet a kiegészítő gyógymódok hazai szaklektorai szakmájuk kiváló és elismert képviselői - ajánlják minden nyitott gondolkodású szakembernek, orvosnak és potenciális betegnek, akit ez a téma érdekel."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!