ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Maria Treben új receptjei és élete

: Maria Treben új receptjei és élete

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Hunga-Print Nyomda és Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

134 p., 8 tbl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638413654

tartalom:

"A Treben Szerzői Munkaközösség legújabb könyvét olvassa most. Ezt a művet a Treben család: Maria Treben fia, Kurt és unokái, Elisabeth Mayr-Treben és Werner Treben írták és állították össze. Ebben a könyvben - a hasznos gyógynövényreceptek mellett - megtalálják Maria Treben élettörténetét, költeményeit, testápolásra vonatkozó javaslatait, életfilozófiáját, St. Gallenben tartott előadását... Már több mint tíz esztendeje jelent meg első könyve "Egészség Isten patikájából" címmel. A mai napig több mint hatmillió példányban adták el, számos nyelvre lefordították, Maria Treben pedig világszerte elismert gyógynövényszakértő lett általa. A szerzők kérik, ne adjanak fel rendeléseket gyógynövényekre, mert ezek szállításával nem foglalkozunk. Nem foglalkozunk gyógyítással sem, nem fogadunk látogatókat vagy telefonhívásokat. Írásos felvilágosításra sincs lehetőség. "... azon fáradozom, hogy az embereknek ne csak a gyógynövényeket és a hatásukat mutassam be, hanem mindenekelőtt a Teremtő mindenhatóságát. Az Ó kezében van az életünk, és Ó határozza azt meg. Súlyos betegség alkalmával Nála keressünk segítséget és vigaszt, áhítattal és alázattal az ó patikájában találunk gyógynövényeket. Rajta múlik, hova vezet, és mivel ajándékoz meg bennünket, az Ó akarata irányítja életünket."(Idézet Maria Trebentől)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!