ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Prána-pszichoterápia

: Prána-pszichoterápia

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Természetgyógyászat Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

192 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Tele van feszültséggel, depresszióval, annyi a gondja, hogy átcsaptak a feje fölött a hullámok? Gyakran előfordul, hogy korlátozza magát, és szeretne felülkerekedni ezen a szokásán? Ismer olyan embert, aki lelkileg kiegyensúlyozatlan, akit esetleg az öngyilkosság gondolata gyötör vagy szellemileg visszamaradott? A Prána-pszichoterápia című könyv áthidalja a szakadékot a tudat, a fizikai test és az emberi energiarendszer között, és új dimenziókat nyit a hagyományos pszichoterápia határait és gyakorlatát illetően. Egyszerű, mégis átfogó és hatékony útmutatót jelent az alábbi pszichikai betegségek kezelésében: szorongás, stressz, fóbia, rögeszmés és kényszeres viselkedés, depresszió, impotencia, erőszakos és öngyilkos hajlamok, kábítószerfüggés, alkoholizmus, szellemileg visszamaradt és egyéb hasonló állapotok."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!