ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Reiki. A teremtés titkos záradéka

: Reiki. A teremtés titkos záradéka

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Horizont Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Magyar Ezoterikusok

Terjedelem:

117 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A Reiki jelenléte világunkban rendkívül lényeges momentum: emiatt igen fontos a valódi tradíciók, a Reiki lényegének megismerésére irányuló szándék. Életünk nagyobb spirituális tudatossággal, örömmel való megélését támogató, a Fény - Szeretet - Erő egységének üzenetét hordozó energia egyéni és csoportos létünk egészét képes megváltoztatni. Jelenléte a Földön a Teremtés kreativitásának, vagyis az Élet fennmaradásának és továbbfejlődésének egyik fontos garanciája. Engedjük be életünkbe a Reiki csodáit: minden megváltozik majd... Akár adjuk, akár kapjuk, az Erő jelenléte semmi mással össze nem téveszthető módon jelentkezik. Ha e könyv lapozgatásakor az Olvasó érezni kezdi az energia áramlását, az nem a véletlen műve... Legyen a Reikivel való találkozás mindenki számára egy életen át tartó izgalmas és örömteli utazás! Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy magunk és mások gyógyítása Reikivel - a Föld gyógyítása is...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!