ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Reiki. Gyógyító életenergia

: Reiki. Gyógyító életenergia

Kiadás:

h. n., 2011

Kiadó:

Vagabund Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

205 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789632900964

tartalom:

"A Reiki az egyik legkönnyebben megtapasztalható, nem csak a spirituális utat taposók számára hozzáférhető egyetemes életenergia, és szellemi út is egyben. A Reiki Japán eredetű. A Reiki szó egyszerű jelentése: az Univerzális Élet Használata. Rei mint a szellem, lélek, csodás, isteni, és a Ki-spirituális energia, vitális energia, életerő, az élet energiája. Kimeríthetetlen forrás, lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáit tudatosan magunkba áramoltatjuk, s szükség esetén közvetítjük egy másik élőlénynek. Az energia kívülről érkezik, a Reikit a gyógyító egy tiszta, nyitott csatornán hívja le. A kezelt személy úgy jut plusz energiákhoz, hogy semmit sem vesz át a kezelő személyes energiájából. Előnye, hogy nem szükséges személyes kapcsolat, hiszen a gyógyító az erőt nemcsak közvetlenül, hanem a fizikai távolságba is átadhatja. Az univerzális életerő működtetésével közelebb kerülhetünk belső lényegünkhöz, idővel érthetővé válik a Kozmikus reendben elfoglalt helyünk. Megérthetjük hogyan működünk, és bajainkra miért nem találunk megoldást a fizikai világ lehetőségei között."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!