ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Színek és egészség. A színek gyógyító ereje

: Színek és egészség. A színek gyógyító ereje

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

151 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637940510

tartalom:

"Világunk nem egyéb, mint színek tengere, amely körülöttünk hullámzik. Ha környezetünket és a természetet színtelennek, fekete-fehérnek vagy szürkének képzelnénk, szorongani kezdenénk, sőt depresszióba esnénk. Érzésvilágunk és jó közérzetünk a bennünket körülvevő színességből fakad. Az ezoterikus tudomány szerint a színérzékelés az emberiség fejlődéstörténete során fokozatosan gazdagodik, s szoros összefüggésben van a korszak spirituális és szellemi szintjével. Az ibolyaszínű ametiszt még pár száz éve is, mint ritka kincs, a királyi koronákban a Harmadik Szem helyét foglalta el. Ma a Vízöntő korát jelképező közismert szín. A színek voltaképpen a fény különböző megjelenési formái. A fény pedig az életet testesíti meg. Már az ókori egyiptomiak összefüggésbe hozták az ember "hét rétegű" természetét a Naprendszer hetes felosztásával, a szivárvány hét színével, a hangsor hét hangjával. Auránk is hét színből áll, s a hét csakrát is mindenkori színük jellemzi. Tehát a színek körbefonják egész életünket, testünket, lelkünket, szellemünket. Petra Godson könyvéből megtudhatjuk, miként hatnak szervezetünkre a színek, hogyan gyógyíthatók színterápiával a különböző testi és lelki betegségek, s hogy a színeket milyen módon juttathatjuk be szervezetünkbe. A kötethez ingatáblázatot is mellékelünk, amelyből bárki könnyedén megállapíthatja a kezelésére legalkalmasabb színt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!