ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Színgyógymód. A természet patikája aura-szóma: színek, illatok, olajok

, : Színgyógymód. A természet patikája aura-szóma: színek, illatok, olajok

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635282419

tartalom:

˝Mi az aura-szóma? A színek, a növények és a kristályok erejét egyesítő terápia. Egy angol gyógyszerész és látnok, Vicky Wall alkotta meg 1984-ben, azóta meghódította a világot. Az auraszóma olyan színterápia, amely nem kizárólag a színek által keltett gyógyrezgésekre épül. Annál sokkal több. Rendkívüli erejű gyógyító módszer, amely magában foglalja a teljes ősi gyógyszerészi alkímiát, vagyis a növények, virágok, gyanták összes titkát. Használata egyszerű, hatása mégis a lét minden - fizikai, lelki, szellemi - szintjén megmutatkozik. A szivárvány minden színében tündöklő üvegek - kék-zöld, sárga-rózsaszín, türkiz-lila, stb. - a holisztikus gyógymód új ágát képviselik. Erővel töltik fel fáradt testünket. A színek kiválasztásával mi magunk állítjuk helyre a kibillent egyensúlyt, hiszen mi tudjuk legjobban, mire van szükségünk. Így végre megteremthetjük testünk, lelkünk, szellemünk harmóniáját.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!