ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Zöldárpa a mindentadó táplálék

: Zöldárpa a mindentadó táplálék

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Víztérítő Kiadó

Kategóriák:

Természetgyógyászat Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

127 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630374501

tartalom:

"A könyv szerzője dr. Yoshihide Hagiwara tudós, feltaláló és természetgyógyász. Alapvető felismerése gyógyszerkutatóként, hogy az egyre nagyobb mennyiségben elfogyasztott szintetikus gyógyszerek, kemikáliák inkább vesztünket okozzák, mintsem hogy megoldanák problémáinkat. Figyelmét a kínai gyógynövények tanulmányozása, majd később a táplálkozástudomány irányába fordította. Több évtizedes kutatást követően érdeklődésének középpontjába a zöldárpa került, amelyről azt állítja, hogy a Föld tápanyagokban leggazdagabb növénye. Kifejlesztett egy eljárást, amelynek segítségével e tápanyagból zöld por alakban kivonatot készített. Ez az egyszerű növény alapvetően megváltoztatta Japánban a táplálkozási szokásokat, megteremtve az egészséges élelmiszerek alapját. Elindult hódító útjára Amerikába, Ausztráliába, Európába és nagy valószínűséggel, most hazánkba is. Ez a könyv nemcsak a zöldárpáról szól, hanem visszanyúlik Hippokratész és Shin-Huang-Ti tanításaihoz, akik azt vallották, hogy az embereknek olyan táplálékokat kell magukhoz venniük, amelyek a szervezet öngyógyító képességét erősítik. A könyv útmutatást ad ahhoz az egyetlen követendő életúthoz, életfelfogáshoz, amely a XXI. század emberét visszavezeti a természethez, és annak csodálatos kincseinek felfedezéseihez. Ezt a könyvet ajánljuk orvosoknak, természetgyógyászoknak és mindazoknak, akik egészségüket fontosnak tartják."

leírás:

Előző tulajdonos néhány bejegyzése.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!