FÖLDRAJZ / Utazás kategória termékei
A Himalája titkai

: A Himalája titkai

Fordító:

Kiadás:

Szeged, 1997

Kiadó:

Szukits Könyvkiadó

Kategóriák:

Utazás Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

222 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639020745

tartalom:

A harmincas évek neves angol újságírója gyakran tett utazásokat Kelet misztikus tájain. Bejárta India, Egyiptom vidékeit, mindenhol a belső lelki nyugalmat keresve. Utazásainak egyike Tibet misztikus világába vezette. Az itteni hegyek fenséges nyugalmat sugárzó környezete szinte kényszerítő erővel késztette meditációra: naplószerű írása meditációkat és eszmefuttatásokat tartalmaz, meditációkat a csend, a belső béke megtalálásáról, mellyel a "felettes Én istenszerű tudatához" jut el a szerző, és eszmefuttatásokat a tibeti ember gondolkodásáról, a buddhizmusról, a nyugati ember békétlenségéről stb. - A témában már szinte klasszikusnak számító szerző munkája iránt a miszticizmust kedvelő olvasók körében lehet érdeklődésére számítani.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!