FÖLDRAJZ / Útikönyv kategória termékei
Alaszka. Észak paradicsoma

: Alaszka. Észak paradicsoma

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Útikönyv Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Alaszkáról, "Észak paradicsomáról" írtam ezt a könyvet. Az olvasó azonban ne higyje, hogy a szeszélyes alakú félsziget, amely olyan indokolatlanul megnyujtja északnyugat felé Kanada területét - növényzetének, vagy állatvilágának bujasága miatt nyerte nálam a paradicsomi jelzőt. Amikor ezt használom, kizárólag Alaszka hétköznapi életének eredendő szépségeit akarom hangsúlyozni. Fél évet töltöttem ott. Voltam újságíró, geológus, fényképész és pékinas a hat hónap alatt, matrózkodtam egy hajón, amely a Yukon -on jár, később közlekedési rendőrként irányítottam Nome városának forgalmát. Fél év nem nagy idő, mégis sok barátot szereztem. A sort Alaszka püspöke nyitja meg és egy kiszabadult fegyenc zárja. Közöttük sorakoznak jóbarátaim, minden rendű és rangú emberek. Szinte kivétel nélkül mind boldogan éltek és semmi hajlandóságot nem mutattak, hogy változás történjék helyzetükben. Vonatkozik ez a lerongyolódott csavargókra éppúgy, mint az aranyásókra, akik mindörökre szegények maradtak, vonatkozik filmcsillag-szépségű amerikai lányokra, kisvárosok nyárspolgáraira: minden alaszkai ismerősömre."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!