FÖLDRAJZ / Útikönyv kategória termékei
Kairó

: Kairó

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Panoráma

Kategóriák:

Útikönyv Egyiptom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Panoráma. Külföldi Városkalauzok

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632430638

tartalom:

"A Nílus országútja mentén terül el Afrika legnépesebb városa - Kairó. A könyv általános részében a fáraók birodalma és művészete mellett sor kerül az arab hódítás évszázadainak, a mohamedán művészetek kibontakozásának ismertetésére, mindarra a háttérre, amelyből ez a történelmi kincsekkel oly gazdag város kialakult. Kairót ismertető városkalauzunk számozott rendben mutatja be az ősi városban és környékén fellelhető mecseteket, madraszákat (iskolákat), kutakat, a a városfal és kapuk maradványait, az elmúlt évezredek gazdag hagyatékát. De a mai Kairó - Afrika e különleges világvárosa is megmutatja sokszínű arcát. Az olvasó a Turista ABC-ben jó tanácsokat kap egy turistaút során felmerülő tudnivalókról. A kötetet az ősi város és környéke régiségeit és mai életét idéző fotók és térképek egészítik ki."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!