FÖLDRAJZ / Útikönyv kategória termékei
Svájc. Múlt és jelen

: Svájc. Múlt és jelen

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1983

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Útikönyv Általános földrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

227 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963092269x

tartalom:

A Svájci Államszövetség kis ország, csaknem kétharmadát magas hegyek és tavak borítják. Területe mindössze 41300 km2, lélekszáma alig több 6 milliónál. Mindamellett a tőkés világ iparilag igen fejlett államai közé tartozik. Az elsők között találjuk, ha olyan mutatókat vizsgálunk, mint a munkások és a mérnökök szakképzettségének színvonala, a termékek minősége, a nemzetközi pénzügyi műveletek méretei, a nemzeti jövedelem szintje, a profit nagysága, az egy főre jutó export. Ez a kis állam igen nagy fontossággal bír a mai tőkés világban. El is nevezték "kis óriásnak". Svájcnak a világ poltikai életében is számottevő szerepe van. Az ország semlegessége és középponti földrajzi fekvése folytán régóta színhelye fontos nemzetközi diplomáciai tárgyalásoknak, politikai, tudományos, gazdasági konferenciáknak. Ez a kis könyv ennek az érdekes és szép országnak történelmével ismerteti meg az olvasót. Az illusztráció még vonzóbbá teszi a könyv tartalmát, és közelebb hozza az olvasóhoz e "kis óriás" népe történelmének hol örömteli, hol szomorú, változatos eseményeit.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!