FÖLDRAJZ / Útleírás kategória termékei
A Zöldpokoltól a Vidámkikötőig

: A Zöldpokoltól a Vidámkikötőig

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Útleírás Dél-Amerika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

278 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

""1968 októberében, mintha egy hétig semmi se történt volna a nagyvilágban, a brazil újságok első oldaláról eltűntek a világ politikai hírei, hogy helyet adjanak annak a drámának, amely az Amazonas ősvadonában, a Zöldpokolban játszódott le. Az újságolvasók százezrei lesték és várták a híreket: mi lett a sorsa annak a tíztagú expedíciónak, melyet egy olasz misszionárius, Calleri páter vezetett a Rio Alalau vidékén élő atroáris indiánok közé? Azután a dzsungelből váratlanul előkerült az expedíció egyik tagja, Alvaro Paulo da Silva, a Mineiro. Huszonhárom napig teljesen egyedül volt az őserdőben, míg 280 km-re Manaustól keletre elérte ltacoatiarát. Az egyetlen tanú ..." S hogy mi lett a többiekkel, és milyen a múltja, jelene Dél-Amerika legnagyobb országának, az európányi Brazíliának? Erre ad választ ebben a könyvében Kutasi Kovács Lajos, aki közel negyedszázados brazíliai tartózkodása során nemcsak Amazónia ősvadonját, a Mato Grosso zord szikláit, a keleti tengerpart nagyvárosait, hanem egy ellentétektől terhes világ múltját és jelenét kalandozta be."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!