FÖLDRAJZ / Útleírás kategória termékei
Mister Odysseus

: Mister Odysseus

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Széchenyi Irodalmi és Művészeti Rt.

Kategóriák:

Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

387 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Valami furcsa nyugtalanság nem hagyott pihenni a kényelmes, puha karosszékben. A folyó felől sirályvijjogást, hajókürtök búgását hozta a szél. Felálltam, az ablakhoz léptem. A Hudson-folyón élénk összevisszaságban kisebb-nagyobb hajók, gőzösök, vitorlások torlódtak. Irigykedve néztem az induló hajókat. Külön-külön irigyeltem minden matrózt, aki búcsút mond New-York felhőkarcolóinak és ismeretlen világ felé vitorlázik. Határozottan nyugtalan voltam az utóbbi időben. Hogy miért? Egyszerűen unatkoztam. Úntam környezetemet, az embereket, a tudományt, egyszóval mindent és mindenkit úntam. Határtalanul vágyódtam változatosság, szabadság után. Mostanában pedig szinte belefulladtam a hétköznapokba. Kaland! Kaland! Az egyetlen, ami megment az unalomtól. Egyszer már – kalandot keresve – körülszáguldottam a világot. Ha egyszer az ember kiszabadult az eseménytelenségből, a biztonságot, nyújtó hazai fészekből, ha egyszer szárnyrakelt és végiglátogatta a messzeségből hívogatóan integető lombokat, akkor nincs többé visszatérés, nem találja helyét az eseménytelen hétköznapokban…

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!