FÖLDRAJZ / Útleírás kategória termékei
Nansen útja

, : Nansen útja

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Táncsics Könyvkiadó

Kategóriák:

Útleírás Sarkvidék

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Nők könyvespolca

Terjedelem:

318 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Az északi szélesség 78 fok 50 percénél hajónkat, a Framot hagytuk belefagyni a jégbe. Amint terveztük, az sz és a tél folyamán északnyugatnak tartottunk. Lieut. Johansen és én 1895. március 14-én hagytuk el a Framot, hogy felkutassuk a sarkot, ill.etve elérjük a lehetséges legtávolabbi szélességi kört. Huszonnyolc kutyánk, két szánunk, s az esetleges nyílt vizekre számítva két kajakunk is volt. A jég azonban április 7-re olyan töredezetté vált, hogy nem láttam jónak tovább folytatni az utat." Délnek fordultak, s egy tél után, amit medve- és rozmárhúson élve, egy maguk által épített kházban töltöttek, a Windward gzös vette fedélzetére a két felfedezt a Ferencz József-föld partjainál." A 6000 számozott példányból ez a 140.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!