FÖLDRAJZ / Útleírás kategória termékei
Röptében a világ körül

: Röptében a világ körül

Kiadás:

Budapest, 1927

Kiadó:

Tolnai Nyomdai Műintézet és Kiadóvállalat Rt.

Kategóriák:

Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

399 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Szép lassacskán körülutaztam a világot, két éven és két napon keresztül, nyitott szemmekkel és azzal az iparkodással, hogy szemeimet jól ki is használjam; volt az utitáskámban chinin, egy estélyi öltöny, trópusi ruhák, egy pisztoly, mindenféle, csak egyetlen egy nem - szempont. Visszaérkeztem: az elülső gallérgombom Bobayból való, a másik Tahitiból, japán szabó varrta az ingemet és egy ausztráliai suszter a cipőmet; táskám üres lett, a fejem teli; de szempontom még mindig nincs. [...] Regényem a világot nem egyetlen szempont szilárd perspektívájából akarja megmutatni, hanem mint a csöppnyi, különlegesen színezett kavicsok mozaikja, oly színesen és csillogón (és oly feketén és szürkén is), ahogy a nyitott szemen át az agyamba villan."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!