FÖLDRAJZ / Útleírás kategória termékei
Újra megtelt a tarisznya

: Újra megtelt a tarisznya

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

TerraPrint

Kategóriák:

Útleírás Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

201 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637717609

tartalom:

Páli Endre Kaposváron élő nyugdíjas vadászmester tarisznyája ismét megtelt. Persze képletes ez a tarisznya, hiszen a vadászkönyvek barátai tudják, hogy a Szerző élményekkel tölti meg azt, ahogy a sikeres "Vadásztarisznya" című előző könyve is mutatja. A vadászkörökben népszerű, többkötetes író ezúttal messzi tájakra vezeti el olvasóit. A könyv első részében kanadai tartózkodásának élményeit ismerteti. A medvevadászat érdekes története mellett ír a kanadai emberekről, az ottani erdő- és vadgazdálkodásról. Sokan innen értesülhetnek az 1956-ban emigrált soproni erdészeti egyetemisták további sorsáról. Az új kötet második része pedig itthoni történetekből érlelt elbeszéléseket tartalmaz, amelyek mind tanulságosak és nem szokványosak. Érezhető a példák és tapasztalatok átadásának nemes szándéka. Milyen kis dolog is képes nagy örömet okozni, és mennyi nagy dolog sem ad árnyékot, ha mesterkélt és nem természetes - vallja a hiteles tapasztalatokban gazdag, rokonszenvesen emberi modorban fogalmazó Páll Endre, aki újabb könyvével számít a vadászirodalom barátainak lankadatlan figyelmére.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!