FÖLDRAJZ / Útleírás kategória termékei
Vadászterületek a nagyvilágban. Emlékezetes vadászatok a földkerekségen

: Vadászterületek a nagyvilágban. Emlékezetes vadászatok a földkerekségen

Szerkesztő:

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Geopen Könyvkiadó

Kategóriák:

Útleírás Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

141 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639093238

tartalom:

"Járt Afrika hat, Amerika négy, Ázsia három és Európa hat országában, köztük saját hazájának királyi vadaskertjében, Chambord-ban és nálunk, Magyarországon is, ahol a vadászati hagyományok elevenen élnek, s ahol - a szenvedélyes világjáró vadászok ezt jól tudják - legalább olyan érdekes fácánra hajtani, mint például a skót Felföldön hófajdra, Tanzániában oroszlánra vagy Kasmírban indiai lúdra. Egyszerre kapunk lenyűgöző leírást izgalmas vadászkalandokról, hasznos tanácsokat az utazásokhoz, új ismereteket különös, ismeretlen vagy kipusztulófélben levő vadfajokról, az adott terület "királyi vadjáról", elragadó tájleírásokat no és felejthetetlen fotókat ebben az egyedülálló vadászkönyvben, amelyet egyaránt haszonnal forgathatnak azok a hivatásos vadászok, akik vadászvendégeket fogadnak, akik távoli országokba készülnek, akiknek minden vágyuk egy igazi szafarin részt venni, és természetesen valamennyi, természetet és utazást kedvelő régi és leendő vadász. A könyvet nemcsak ez iránt a különös sport iránti szenvedély, de a természet- és állatszeretet, a környezetvédelem tiszteletben tartása, a korszellemnek megfelelő gondolkodás hatja át, mely elengedhetetlen napjaink Teleki Sámueljei, Kittenberger Kálmánjai vagy Széchenyi Zsigmondjai számára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!