SPORT ÉS PASSZIÓ / Vadászat kategória termékei
A hivatásos vadász kézikönyve

A hivatásos vadász kézikönyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

352 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632311132

tartalom:

"A vadgazdálkodás, illetve a vadászat területén főfoglalkozáásban tevékenykedő hivatásos vadásznak nem kevés feladata van, télen éppen úgy, mint nyáron, ősszel vagy tavasszal. Munkaterülete az erdő és a mező, gondozója és gazdája nemzeti kincsünknek, a vadnak. A vadgazdálkodás és vadászat szakembereiből alakult szerzői munkaközösség ebben a kötetben azt az alapvető ismeretanyagot foglalta össze, ábrákkal is, színes képekkel is gazdagon szemléltetve, amelyet a hivatásos vadásznak mindenképpen el kell sajátítania, ha felelősségteljes munkáját a megkívánt színvonalon akarja elvégezni. A szerzők bevezetésül áttekintik vadgazdálkodásunk és vadászatunk múltját, jelenlegi szervezetét, írott és íratlan szabályait, majd részletesen ismertetik a hivatásos vadász kötelességeit és jogait, továbbá fontosabb tudnivalóit. Munkájuk minden bizonnyal nagy támogatást nyújt majd a hivatásos vadászoknak mindennapos tennivalóik minél tökéletesebb ellátásában."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!