SPORT ÉS PASSZIÓ / Vadászat kategória termékei
Állatok fogságban és szabadon

, : Állatok fogságban és szabadon

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Natura

Kategóriák:

Vadászat Zoológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

218 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Az ismert szerzőházaspár izgalmas kirándulásra viszi legújabb könyvük olvasóit. Az "Állatok fogságban és szabadon" című munkájukban évtizedes vadászélményeiket és a legutóbbi évek indiai, afrikai gyűjtőútjának színes mozaikjait dolgozzák fel, kiegészítve az állatkertben szerzett megfigyelések, állatkísérletek eredményeivel. Az állatkerti látogató érdeklődve áll meg az állatóvoda hancúrozó kis lakói előtt, és nem is gondol arra, hogy ez a játék egy hosszú kutatómunka eredményeit hivatott igazolni: az állatvilágban való együttélés, az egyedekre gyakorolt csoporthatás, a "szociális rangsor", ma már tudományosan is bebizonyított példáját. Olyan kérdésekre kap választ az olvasó, mint az állatok hírközlése, időérzéke, az erős és a gyenge viszonya, a fajfenntartás mint a legősibb törvény, a vadállatok névjegye, lakásgondok az állatvilágban és hasonló, megannyi érdekfeszítő probléma.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!