SPORT ÉS PASSZIÓ / Vadászat kategória termékei
Gemenc

: Gemenc

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Vadászat Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

159 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632802020

tartalom:

"Gemenc nevének hallatán a vadásznak csodálatos gímszarvasagancsok és vadászatok jutnak eszébe. Ez a terület még őrzi az ősiséget, egy darabka vadonság, amelyet érdemes közelebbről is megismerni. Az erdő rendkívül változatos, tölgyesek, fűzfaligetek, nyárasok váltogatják egymást, az összefüggő erdőket tavak, holtágak, széles rétek teszik változatossá. Sokszínű növényvilága mellett gazdag állatvilága is. Szarvas, őz, vaddisznó a vadállomány fő értéke, de a hazi 300 madárfaj közül 200 megtalálható ezen a területen. Gemencről alkotott képünk csak úgy lehet teljes egész, ha egyaránt ismerjük lakóit, vadjait, vizeit és erdeit; azt a különös világot, amelynek sok-sok érdekességéből ki-ki választhat magának érdeklődése szerint."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!