SPORT ÉS PASSZIÓ / Vadászat kategória termékei
Minden nap vadásznap

: Minden nap vadásznap

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

341 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632803477

tartalom:

˝Szeretném remélni, hogy könyvemből kitűnik: a vadászatnak éltem, végigkísért jóban-rosszban egyaránt életem folyásán. Igen kevés volt az a nap életemben, amely nem volt vadásznap. Ha netán nem is puskával vagy messzelátóval telt volna el egy-egy napom, szerencsére a vadászattal akkor is kapcsolatban volt, ha esetleg íróasztalnál senyvedtem is. Joggal adhatom tehát ennek a könyvnek ezt a címet. Ma, őszülő fejjel, fogyogató erővel is még vadásznap minden nap! Ha igen gyakorta nem is fogom kézbe sem a puskát, sem a messzelátót, sőt sajnos, először életemben, még kutyát sem tudok tartani a szűk városi lakásban, ha emlékeimet papírra vetve, tollammal vadászom csak, akkor is, minden nap vadásznap!˝ Dr. Studinka László a II. világháború utáni magyar vadgazdálkodás és vadászati irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja. Írásait a magyar lapok mellett két német és osztrák magazin is közölte, közleményeinek száma háromszázra becsülhető. Magyarországon a háború utáni vadgazdálkodás egyik legelismertebb szaktekintélye. ˝

leírás:

A gerince "lifeg".

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!