SPORT ÉS PASSZIÓ / Vadászat kategória termékei
Vadászok könyve

: Vadászok könyve

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1996

Kiadó:

Holló és Társa

Kategóriák:

Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

221 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638380470

tartalom:

"Jean Berton látványosságszámba menő vadászkönyve azokat a titkokat mutatja be az olvasónak, amelyeket sokszor csak a fényképészek képesek megörökíteni a természet röpke pillanataiból. Napjainkban a vadászat a természet felfedezésének nagyszerű élményét nyújtja, egyszersmind megsejteti a több ezer évvel előttünk élt emberek mindennapjainak fáradságos élelemkeresését. A szerző a könyvet nemcsak a vadászok szűkebb táborának írta, hanem a természettel ismerkedni szándékozó gyermekeknek, fiataloknak és felnőtteknek is. A szerző így ajánlja művét: "Mindazoknak szól, akik még nem veszítették el a természethez kötődő gyökereiket, azoknak akik megmenteni, esetleg megtalálni akarják ezeket a gyökereket... továbbá azoknak, akik már elszakadtak a természettől, és ezért elítélik a vadászatot, mert nem ismerik, és nem látják igazi arcát... a fagyban, hóban, esőben, napsütésben kitartó emberek világát, azokét, akik ismerik a holdvilágos, csillagos éjszakák titkos zörejeit, és akik vállalják az ezzel járó fáradságot, nagyon sokszor pedig a meg nem értést..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!