VALLÁS / Vallás vegyes kategória termékei
A spirituális élet csodája. Az univerzum szózata

: A spirituális élet csodája. Az univerzum szózata

Kiadás:

h. n., 1998

Kiadó:

BioTer Bt.

Kategóriák:

Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

191 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630858611

tartalom:

˝Meditáció során testünk, tudatunk és lelkünk összhangba kerül, eggyé válnak és feloldódnak az isteni szeretetben és fényben... Bepillantást nyerünk tudatunk elzárt régióiba, a létezés valós természetébe és céljába. Rájővünk, hogy sokkal több van bennünk, mint amit valaha is el tudtunk képzelni magunkról. Amint tudatunk egyre jobban kitágul, bepillantást nyerünk saját természetünk hatalmas, eddig nem ismert régióiba, egy más magasabb rendű dimenzióba. Elenyészik minden, amit hittünk magunkról. Kezdjük megérteni, hogy amit az elhunyt és élő mesterek az életről, a halálról és a halál utáni életről mondanak, mind valóságosak. Meditáció során a benső élmények átélése lehetővé teszi, hogy megtapasztaljuk a másvilágot, lelkünk beutazhatja a bensőnkben lévő túlvilágot, a tisztán spirituális birodalmakat...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!