VALLÁS / Vallás vegyes kategória termékei
Idegen a folyónál

: Idegen a folyónál

Kiadás:

h. n., 2001

Kiadó:

Eckankar Kiadó

Kategóriák:

Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

145 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

3933113164

tartalom:

"Helyezkedjen el kedvenc karosszékében és merüljön el a szeretetnek egy új tudatában. Olyan kalandban lesz része, melyhez hasonlót soha nem tapasztalt. A szeretetnek egy élet minőségét fokozó, megváltoztató kalandja. A szeretet átélésének legmagasabb formája. Az Idegen a folyónál segít Önnek az élet folyóján hajózni, más klasszikusok hagyományában, úgy mint Kahlil Gibran Prófétája, William Blake misztikus költészete és a bibliai Solomon dala. Kezdjen el megtapasztalni egy új tudatállapotot, amikor önmagát a Lélek szemszögéből, Isten szikrájának látja. Tanulja meg Isten szeretetét felismerni házastársával vagy szerelmével, barátaival és családjával való kapcsolatai által. Lelkesedni fog minden új fejezetért. A harmincnégy spirituális párbeszéd a nagy ECK-beavatott, Rebazar Tarzs és a Kereső között, szelíd bölcsességet tár fel és áthatja az Ön szívét. Az Idegen a folyónál gyönyörű ritmusa felemel egy magasabb szintre Isten megértéséhez. El fog mélyedni a szeretet, szabadság, halál és életcéljának titkaiban. Ez az erőteljes könyv segíteni fog felfedezni egy szeretetteljes életet és örökre megváltoztatja képét Önmagáról - mint halhatatlan Lélekről."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!