MŰSZAKI / Vasút kategória termékei
Hídismeretek

Hídismeretek

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1951

Kiadó:

Közlekedés- és Postaügyi Minisztérium

Kategóriák:

Vasút Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

193 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"E jegyzet a vonaltisztviselői és pályamesteri tanfolyamok hallgatói részére készült Célja, hogy azoknak kartársaknak, akik nem közvetlenül a hídszolgálatban működnek tájékoztatást nyújtson a hídszolgálat a feladatairól, vázlatos áttekintést adjon a fő hídtípusokról, továbbá a hidak általános elrendezésének, tervezésének alapelveiről, nagy vonalakban ismertesse a híd építésének végrehajtását, végül a hidak fenntartását. Azokat a munkákat, melyek a vonaltisztviselő és pályamester kartársak gyakorlatában is előfordulnak, részletesebben ismertetetem, míg azokat a feladatokat, melyeket kizárólag hidász szakemberek végeznek, csak oly mértékben tárgyaltam amennyire azokat a pályafenntartási szolgálathoz tartozó műszaki tisztviselőknek munkájuk kifogástalan ellátása érdekében ismerniük kell."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!