MŰSZAKI / Vasút kategória termékei
Vasúti felépítmény. Vasútépítéstan II. kötet

: Vasúti felépítmény. Vasútépítéstan II. kötet

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Vasút Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

451 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A tankönyv ezen kötete a folyópálya felépítményével, a folyóvágány szerkezeti elemeivel foglalkozik, majd bemutatja a vágány-teherbírási számításokat. A nagyvasúti sínhegesztések fajtáinak ismertetése után a korszerű hevederes-hosszúsínes, valamint a hézagnélküli vágányok gyakorlati és elméleti kérdéseit tárgyalja. Részletesen kitér a belső erőjáték, a dilatációs erők és mozgások számítására, a téli hideg törés és a nyári vágánykivetődés veszélyeinek számbavételére. ' A kötet röviden bemutatja a vágányfektetési és fenntartási munkák korszerű gépeit és gépláncait, s a hevederes vágányok, valamint a hézagnélküli vágányok fektetésének korszerű gépesített technológiáit és módszereit is. A pályafenntartás feladatai mellett részletesen tárgyalja a különböző használatos grafikus és számításos ívszabályozási eljárásokat.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!