MŰSZAKI / Vasút kategória termékei
Villamos vasutak

, : Villamos vasutak

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Vasút Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

395 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A villamos vontatás megoldása nem sokkal az egyenáramú villamos gépek és a villamos ernegiaátvitel kialakítás után foglalkoztatni kezdte a mérnököket és feltalálókat. [...] Magyarországon a közúti vasutak és egyes helyiérdekű vonalak villamosítása után az első világháború előtt készültek az első nagyvasúti villamosítási tervek, amelyek azonban a háború, majd az azt követő gazdasági nehézségek miatt nem valósulhattak meg. A világháború után dolgozta ki Kandó Kálmán a vasútvillamosítás történetében másik nagy jelentőségű művét, a fázisváltót, amely lehetővé tette, hogy a korábban kialakult rendszerekkel ellentétben a nagyvasutat minden átalakítás nélkül, közvetlenül az országos ipari hálózatból, 50 Hz-el lehessen táplálni...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!