SZÉPIRODALOM / Vers kategória termékei
Lóci óriás lesz

: Lóci óriás lesz

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Vers Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

68 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Szabó Lőrinc klasszikus értékű költői művéből Steinert Ágota gondos válogatása egybegyűjtötte itt mindazt, ami csak a gyerekeknek készült vagy nekik szól: versek gazdag sorát és műfordításaiból kis ízelítőt. Szabó Lőrinc versei és a gyerekolvasók - lehet-e közöttük találkozás? Kötetünk a bizonyság rá: van. Elsősorban a költő szemléletessége, másodsorban játékos képzelete révén. Szabó Lőrinc szemléletes látása még az egészen kicsik számára is fel tudja fedezni a világot; nekirugaszkodó képzelete pedig - úgy, mint a gyerek-képzelet - ki tudja tapintani a mindennapi dolgokban is a bennük rejlő költészetet. A kötet sokak számára meglepetés. Meglepetés különösen azoknak, akik korábban még nem fedezték fel, hogy ez az elvont, okos költő milyen természetesen, milyen meghitten tud odaguggolni a gyerekek mellé."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!