SZÉPIRODALOM / Vers kategória termékei
Világ porán át

: Világ porán át

Fordító:

Kiadás:

Bukarest, 1990

Kiadó:

Kriterion Könyvkiadó

Kategóriák:

Vers Román irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

98 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9732601280

tartalom:

˝Meglepően egységes, zárt és rendkívül megkapó költői univerzumra nyílik bepillantása az olvasónak Farkas Árpád legújabb fordításgyűjteményében. A hetvenes évek elején jelentkező Adrian Popescu lényegében már első közölt verseiben leüti ama rá annyira jellemző alaphangot, ami azután versről versre, könyvről könyvre megmarad, és szuggesztíven, sok leleménnyel bontakozik ki. Mint igazi költőt, Popescut megdöbbenti illúziói szappanbuborékszerű csillogása, őszintén s valami mélyen átérzett fájdalommal számol be arról, hogy miképpen mutatják egyre újabb és újabb ismeretlen arcukat a dolgok. Megejtő könnyedséggel versei: képei illanó, áttűnő szépsége és erős plaszticitása gyönyörűen és rendkívüli természetességgel mentődik át a magyar változatba.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

450 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!