MEZŐGAZDASÁG / Vízügy kategória termékei
Gazdálkodás a belvizes területeken

Gazdálkodás a belvizes területeken

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Vízügy

Terjedelem:

143 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632310411

tartalom:

"A belvízzel elöntött szántóterület nagysága évjárattól függően 60 ezer és 500 ezer hektár között változik. E jelentős területen a belvíz okozta terméskiesés egyes években országosan is érezteti hatását, a belvizes területeken gazdálkodókat pedig ez a kár még súlyosabban érinti. A termelés jelenlegi színvonalán, melyre a nagy hozamok és a nagy ráfordítások a jellemzők, múlhatatlanul szükséges a termelési kockázat csökkentése.
Ebből a szempontból a belvizes területeken alapvető fontosságú a belvizek előfordulásának gazdaságosságilag indokolt mértékű csökkentése, illetve megfelelően kialakított termelési szerkezettel a belvíz okozta kár minimálisra csökkentése. Ezeknek a feladatoknak a műszaki, agronómiai megoldásait ismertetik a szerzők, szem előtt tartva a gazdaságossági megfontolásokat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!