MEZŐGAZDASÁG / Vízügy kategória termékei
Víztisztítás - üzemeltetés

: Víztisztítás - üzemeltetés

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Egri Nyomda Rt.

Kategóriák:

Vízügy Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

965 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639060232

tartalom:

˝A könyv a korszerű víztisztítás-üzemeltetési ismereteket a nemzetközi és a hazai kutatási eredmények alapján foglalja össze. Elméleti és gyakorlati szemlélete a tervező és üzemeltető szakemberek munkáját egyaránt segíti. De hiánypótló az oktatási intézmények tananyagainak korszerűsítéséhez ill. megteremtéséhez is. A könyv létrehozása a szerző több évtizedes oktatói munkásságának, a hazai és külföldi szakemberekkel való közreműködésének köszönhető. A könyv a víztisztítás valamennyi fontosabb műveletének folyamatmechanizmusait, a tervezéshez és üzemeltetéshez nélkülözhetetlen alapvető új kutatási ismereteket tartalmazza. Hangsúlyt helyez annak érzékeltetésére, hogy a meglévő technológiai ismeretek mely esetekben tekintendők túlhaladottnak, mikor indokolt azok továbbfejlesztése. Az eleve interdiszciplináris tudományterület jellegéből kifolyólag a szerző a hagyományos vízépítőmérnöki ismeretek mellett, növekvő súlyuknak megfelelően, a kémiai, biológiai és egészségügyi ismeretek további alapozására és alkalmazására ösztönöz. A könyvből lépten-nyomon kiérződik, hogy az érintett tudományterületek szakembereinek együttműködését továbbra is segíteni kell. A könyv a folyamat-rendszerek modellezése iránti fokozottabb igényt is tükrözi. A modellezés a mintavételezés helyének megválasztásához, az adatok szakszerű értékeléséhez, a reaktorbeli folyamatok értelmezéséhez és előrejelzéséhez egyre inkább elengedhetetlenné válik. A fejlődésből érzékelhető, hogy ezen igény a következő időszakban a gépi számítás adta lehetőség birtokában ki elégíthető lesz.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!