MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
A barokk zene előadásmódja

: A barokk zene előadásmódja

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Zeneműkiadó

Kategóriák:

Zene Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

361 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

963330251x

tartalom:

"Donington könyvének tárgya válasz az alcímnek is beillő kérdésre: hogyan játszották egykor, és hogyan érdemes ma játszani a barokk zenét? A szerző azt az új, és egyre elterjedtebb előadói felfogást ismerteti, melynek lényege: zenéljünk úgy, ahogy a barokk korban tették! Az utóbbi idők zenetudományi kutatásai feltárták a korabeli előadói gyakorlatra vonatkozó értekezéseket és leírásokat, és ebből egy rendkívül életteli, színes előadói stílus képe bontakozott ki, melynek erejét és hitelességét ma már számos együttes igazolta játékával. Mindezeket az információkat, valamint a hozzájuk kapcsolódó gyakorlati tapasztalatokat rendszerezve, áttekinthető formában kapja kézhez az olvasó. Tanárok, növendékek, de elsősorban hangszeres szólisták és karmesterek nélkülözhetetlen útitársa ez a világviszonylatban is úttörő jelentőségű könyv."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!